Jak wyłączyć automatyczne tworzenie kopii zdjęć w Google Zdjęcia

Dzięki usłudze Google Zdjęcia mamy możliwość robienia automatycznych kopii naszych fotek na serwerach Google. Zakładając konto otrzymujemy na to 15 GB darmowej przestrzeni. Usługa ta może być bardzo pomocna, w momencie kiedy przez przypadek usuniemy jakieś zdjęcie z galerii, które było dla nas ważne. Musimy się jednak liczyć z tym, że wszystkie fotki jakie robimy będą automatycznie przesyłane do chmury, a to już nie każdemu może odpowiadać.

czytaj więcej..

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informacji

Aby zapewnić Tobie najwyższy poziom realizacji usługi, opcje ciasteczek na tej stronie są ustawione na "zezwalaj na pliki cookies". Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij